Werken en leren bij Weardefol

Het is belangrijk om zo veel als mogelijk deel te nemen aan de samenleving. Door je talenten te ontdekken kun je ontwikkelen op een manier die bij je past.
In de ondersteuning van ‘Mijn Werk’ richten we ons op kwaliteiten die je nodig hebt om je talenten te ontwikkelen en te gebruiken:

  • Zelfbewust – je eigen sterktes en zwaktes kennen en daarmee kunnen omgaan. Jezelf in de hand kunnen houden. Niet de schuld op een ander afschuiven als je iets niet goed hebt gedaan.
  • Open – bereid om nieuwe dingen uit te proberen en te leren. Geduld hebben.
  • Positief – plezier beleven aan je werk. Bereid zijn om iets extra’s te doen als dat nodig is.
  • Weerbaar – omgaan met tegenslagen. Om hulp vragen als je ergens niet uitkomt. Van fouten leren. Kritiek niet persoonlijk aantrekken. Niet in paniek raken.
  • Op de hoogte – weten wat er van je wordt verwacht en wat je mogelijkheden zijn.

‘Mijn Werk’ bij Weardefol

‘Mijn Werk’ wordt geboden door Philadelphia. Zij bieden verschillende manieren van leren en werken. We kijken samen wat bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag met arbeidsmatige dagbesteding of het ‘werkfit maken’-traject. Je werkt op je eigen tempo en doet nieuwe vaardigheden op.

In het leerwerktraject doe je niet alleen vaardigheden op, je leert ook een specifiek vak. Je sluit het traject af met een branche-erkend certificaat. Dat maakt werk zoeken makkelijker. In je zoektocht naar een betaalde baan kun je hulp krijgen van een jobcoach. Deze jobcoach kan jou ook ondersteunen als je al werkt. Zodat jij je baan kunt behouden en een prettig (werk)leven hebt.

Wil je meer weten?