Digicontact

De dienst DigiContact wordt geleverd door Philadelphia en is beschikbaar voor alle inwoners die gebruik maken van de ondersteuning van Weardefol of een van de samenwerkende partijen. DigiContact levert door middel van (beeld)bellen op ieder uur van de dag ondersteuning op afstand aan zorgvragers en mantelzorgers, daarbij kun je denken aan:

  • VG
  • GGZ
  • Jeugdzorg
  • Ouderenzorg

Dit doen wij in samenwerking met zorgorganisaties die zorg ‘achter de voordeur’ leveren.

Digicontact

We doen dit in goede samenwerking met zorginstanties die zorg ‘achter de voordeur’ leveren. Ons multidisciplinaire team van begeleiders heeft de beschikking over slimme technieken, hierdoor is bijvoorbeeld ook op afstand echt oogcontact mogelijk. Met slechts één druk op de knop heb je verbinding met jouw begeleider en dat op ieder momenten van de dag (en nacht).

De speciaal ontwikkelde DigiContact app is er voor iOS en Android, via elke moderne telefoon of tablet is deze app dus bereikbaar. Hij is heel handig in gebruik, ervaring is dus beslist niet nodig. Goed om te weten; alle gesprekken worden gevoerd vanuit een geluiddichte studio en er wordt gewerkt volgens de geldende privacyregels (AVG).

Gebruikers van DigiContact zijn veelal mensen die zelfstandig wonen, eventueel met een aantal uren begeleiding in de week. Ook ondersteunen we mensen die in een zorginstelling wonen waar niet op ieder moment van de dag begeleiding aanwezig is.

Ontstaat er een hulpvraag en is er geen begeleider aanwezig, dan is DigiContact 24/7 paraat om via beeldbellen in contact te komen met een passende begeleider. Dit geeft gebruikers rust en zelfvertrouwen weten we uit ervaring. De zelfredzaamheid wordt vergroot en escalaties worden vermeden, dat werkt voor iedereen beter.

Naast onze dienstverlening voor zorgvragers bieden we ook 24/7 bereikbaarheid voor mantelzorgers en zorgmedewerkers. Ga voor meer informatie naar Digicontact.nl

Meer informatie over digicontact is te vinden op: digicontact.nl